LandyGroups 2022 første halvår sammendragsmøte og andre halvår forretningsplan

Den 16. juli ble Landy Groups oppsummeringsmøte for første halvår 2022 og forretningsplan for andre halvår avholdt i Yangjiang, Guangdong.Konferansen oppsummerer arbeidsresultatene i første halvår, finner høydepunkter og problemer, og finner hull;med utgangspunkt i de årlige målene er utviklingsplan og utviklingsmål for andre halvår definert for å sikre at arbeidet i andre halvår går jevnt og trutt på rett spor.

1

Møtet har fire hovedagendaer: rapporter fra lederne for ulike avdelinger, kommentarer fra ledere, prisutdeling og daglig leders oppsummering.Innholdet i rapporten inkluderer: fremdriftsrapporten om målet for første halvår, analysen av store problemer og hull, arbeidsplanen for andre halvår, og de forhold som må støttes.

 

Gjennom denne gjennomgangen og oppsummeringen bekreftet selskapets seniorledere fullt ut prestasjonene til hver avdeling i første halvår, og oppmuntret også deres hull og mangler.Hver ansvarlige forklarte distribusjonsplanen og implementeringstiltakene rundt hvordan selskapets årlige overordnede mål skal fullføres.

Første halvår var fortsatt et år med komplisert og alvorlig situasjon.Lander-folk overvinner alle vanskeligheter og går modig videre, utvider stadig territoriet sitt på markedet og vekslet svetten mot rikelig frukt.Møtet berømmet de fremragende lagene i første halvår.

2
2

Hundrevis av elver vender mot havet, og de er mer populære enn noen gang;selv om Tao er langt unna, er det alltid de som ikke kan gå glipp av.Ser frem til andre halvår, det er utfordringer og muligheter, bedre produkter venter på at vi skal utvikle oss, og større markeder venter på at vi skal erobre.

Vi må urokkelig oppnå «båten er midt i bekken, og folket stopper ikke midt på fjellet», løpe med all energi, kvitte oss med armene og jobben, og fremme byggingen av Landy's århundre gammelt merke med høy kvalitet, og oppnå Landys fullstendige suksess.lykkelig liv.


Innleggstid: 31. august 2022